Jei norite ko nors lengvo paprasto ir skanaus ant pusryčių stalo, tai siulau šitus kiaušinukus.
Jums rekės:
- Kiaušinių (2 vnt. kiekvienam žmogui)
- Sūrio
- Daktariškos dešros (tiks r kitokia)
- Majonezo
- Pašlakstimui Sojų padažo
- Česnako 1 -2 skiltelės
- Prieskoniai: krapai, petražolės
Paruošimo būdas: užstatome kiaušinius virimui, įdedame į vandenį druskos ir verdam kiaušinius apie 15 - 20 min. , kol tryniai pasidarys kieti. Kol kiaušiniai verda, pasiruošiame kitus priedus. Supjaustome smulkiai dešrą, sūrį, česnaką (kiekis pagal žmonių skaičių). Kai kiaušiniai išverda, juos nulupame, išilgai supjaustome ir sudedame į lekšte. Paimame nedidelį peiliuką ir išemame trynius iš kiaušinių puselių. Trynius sudėję į dubenį, sudedame visus priedus, prieskonius ir idedame majonezo tiek, kad išmaišius masė gautų košės pavidalą. Dabar galime sudėti masę atgal į kiaušinius ir lekštėje apšlakstom sojų padažu. Beje, LIKS dar šios masės, bet ji labai skaniai valgoma ir ant duonos riekės. SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą